Nordic Infracenter skapar intresse på Transportforum

Den 10-11 januari pågick Transportforum i Linköping som är nordens största årliga konferens för transportbranschen med ca 1600 besökare. Nordic Infracenter fanns på plats i en monter tillsammans med VTI och Nässjö Akademin och bland annat visade hur tågsimulatorkörning går till. Givetvis fick besökarna testa att köra och även tävla i ecodriving.

Under dagarna två i januari varje år träffas branschfolk från transportsektorn för kunskapsutbyte och nätverkande. Seminarier och föreläsande gäster finns också på programmet och mitt i detta fanns i år Nordic Infracenter.

Det var stort intresse för vår monter och ett flertal nya kontakter knöts och gamla kontakter som underhölls. Inriktningen på Nordic Infracenters verksamhet väckte intresse både hos Trafikverket, konsultbolag och politiker. Det bådar gott inför framtiden.

Rafflande frågesport
Under tisdagskvällen anordnades även lite mingel och en ”på spåret”-tävling i montern. Fyra lag tävlade mot varandra i frågesport genom en resa i simulatorns värld. Laget från Sweco stod slutligen som vinnare med minsta möjliga marginal.

Anmäl dig till vårt nyhetsmejl

Vi skickar ut mejl när vi lägger upp viktiga och intressanta nyheter för branschen.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

← Gå tillbaka

Fler nyheter