Uppskattad utbildning i ”Grundläggande Entreprenadrätt”

Entreprenedrätt - - Nordic Infracenter

Vid två fullbokade tillfällen i slutet av Januari genomförde Nordic Infracenter, tillsammans med Nässjö Näringsliv och Advokatfirman Glimstedt, en uppskattad utbildning i ”Grundläggande Entreprenadrätt” i Nässjö. Deltagarna fick utbildning i de grundläggande kraven i avtalsrätt och entreprenadregler. Detta blandades med goda råd och exempel från verkligheten.

Denna utbildning kommer att följas av en utbildning i ”Praktisk Entreprenadrätt” som kommer att genomföras i månadsskiftet Februari och Mars. Om ni vill få mer information om denna utbildning är ni välkomna att kontakta hans-inge.almgren@nordicinfracenter.se eller på telefon 070-5939116. Vi hoppas på en stor närvaro även på denna utbildning och inbjudan kommer att skickas ut till ca 150 entreprenadföretag inom kort.

Anmäl dig till vårt nyhetsmejl

Vi skickar ut mejl när vi lägger upp viktiga och intressanta nyheter för branschen.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

← Gå tillbaka

Fler nyheter