Riksdagspolitiker (S) uppskattar Nordic Infracenters arbete

Under Måndagen 24 april besöktes Nordic Infracenter av Thomas Strand, riksdagsledamot (S) med specialintresse i utbildning och forskningsfrågor. Med på besöket var även tunga kommunalpolitiska (S) politiker, såsom Lindha Hjälm, Helen Stolper och Kurt Johansson.

Under besöket informerade projektledare Hans-Inge Almgren om mål och inriktning på Nordic Infracenter. Speciellt intressant tyckte gruppen att presentationen var om de integrationsprojekt som Nordic Infracenter bedriver just nu. Det handlar om att stötta den järnvägsrelaterade sektorn med den kompetens som finns hos nyanlända personer som befinner sig på Höglandet.

Det gavs även en del förhandsinformation om ett kommande större projekt som handlar om forskning, utbildning och träning. Detta får vi återkomma till i kommande nyhetsutskick.

Anmäl dig till vårt nyhetsmejl

Vi skickar ut mejl när vi lägger upp viktiga och intressanta nyheter för branschen.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

← Gå tillbaka

Fler nyheter