Järnvägsfrukost – ny mötesplats för järnvägsaktörer

Järnvägsfrukost lockade 30-tal besökare

Järnvägsfrukost lockade 30-tal besökare

Järnvägsfrukost lockade 30-tal besökare

Järnvägsfrukost lockade 30-tal besökare

Järnvägsfrukost lockade 30-tal besökare

Järnvägsfrukost lockade 30-tal besökare

Järnvägsfrukost lockade 30-tal besökare

Järnvägsfrukost lockade 30-tal besökare

Den 27 april var det premiär för Nordic Infracenters Järnvägsfrukost. Ett 30-tal personer tog tillfället i akt att nätverka under trevliga former på Hotell Högland. Här fanns bland annat representanter från Swemaint, Arbetsförmedlingen, Brinellgymnasiet, Swedbank och Infraboss.

– Det har länge funnits en efterfrågan på en mötesplats som samlar aktörer i järnvägsbranschen i Nässjö. Därför har vi skapat det vi kallar för ”Järnvägsfrukostarna”. En plats för nätverk, affärer och kunskapsutbyte, säger Hans-Inge Almgren, projektledare för Nordic Infracenter.

Korta föredrag

Under frukosten presenterade Hans-Inge Almgren Nordic Infracenter. Därefter fick besökarna möjlighet att komma med idéer och förslag på frukostarnas upplägg och framtida gästföreläsare

– Tanken är att vi ska bjuda in föreläsare till varje frukost som ska hålla korta föredrag. Träffarna är framförallt till för att knyta nya kontakter, men även att få ny kunskap i aktuella ämnen. Idag var det några som bland annat önskade att få information om nya lagar och möjlighet att diskutera dessa tillsammans. Hur de ska tolkas och implementeras i verksamheten, säger Hans-Inge Almgren.

Nästa Järnvägsfrukost

Nästa frukost blir fredagen den 7 september. Läs mer och anmäl dig här! 

 

Anmäl dig till vårt nyhetsmejl

Vi skickar ut mejl när vi lägger upp viktiga och intressanta nyheter för branschen.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

← Gå tillbaka

Fler nyheter