Strukton Innovation Award 2019 – Framtidens Järnväg är i final!

Projekt Framtidens Järnväg har utsetts till en av finalisterna i Strukton Innovation Award 2019!
Vi har av juryn rankats som ett av bidragen som allra tydligast medverkat till innovativ utveckling inom järnvägssektorn under år 2017-2019.

Under branschmässan Elmia Nordic Rail i Jönköping delar Strukton Rail ut priset Strukton Innovation Award. Det sker under en prisceremoni som hålls i Strukton Rails monter B03:52 Torsdag den 10:e oktober kl. 11,00. Alla finalister mottar diplom och blommor, vinnaren prisas också med en Strukton Innovation Award 2019 pokal.
Priset delas vartannat år ut till en aktör inom järnvägsbranschen. Syftet med priset är att stimulera järnvägssektorn till innovativ utveckling som kan bidra till säkerhet, förbättrad arbetsmiljö, tillgänglighet, samt kapacitet och/eller funktion i spår- och järnvägsanläggningar.

Projekt Framtidens Järnväg arrangerar i år en samlingsmonter för att lyfta fram nyheter och innovationer som kan bidra till utveckling av järnvägsbranschen. Kom och träffa oss och våra medutställare >>

← Gå tillbaka

Fler nyheter