Hur bygger du ett starkt varumärke?

Varumärke

Ett starkt varumärke säljer. Dessutom lockar det till sig till det viktigaste ett bolag har – personal. Trots det är det många som inte har arbetat fram en varumärkesstrategi. Kanske saknar man inspiration eller vet inte riktigt var man ska börja?

Medvetenhet kring ett varumärkeslöfte kommer inte över en natt. Det måste formas över tid med hjälp av ett långsiktigt ledarskap och intern kommunikation som bygger på tillit. Ett tydligt varumärkeslöfte hjälper ledarskapet vid förändring och utveckling av nya tjänster och produkter eftersom både medarbetare och kunder har klara förväntningar på vilka fördelar dessa ska ge kunderna. Ett tydligt varumärke hjälper dig också att rekrytera nya medarbetare som hellre vill bidra till en vision än rekryteras till en funktion.

Under denna halvdag får du, tillsammans med en annan i ditt team, en kunskapsboost i varumärkesstrategi och inspiration till att ta de där första stegen.

Målgrupp

Eventet vänder sig till små-medelstora företag. Du som anmäler dig har en ledande befattning eller arbetar inom HR, sälj och marknadsföring. För att du ska få ut så mycket som möjligt av denna dag, rekommenderar vi att ni deltar två från varje företag.

Program

8:00 Välkommen, kaffe/te och fralla

08:15 Föredrag: ”Därför är varumärkesorientering mer lönsamt än marknadsorientering” med varumärkesstrategen Matz Magnusson

08:45 Föredrag: ”Förändringsledning som ger resultat bygger på tillit” med ledarskapskonsulten Svante Westerberg från Combitech AB

09:20 Paus

09:30 Workshop: Kommunikationskoncept med grafisk designer Sara Blomqvist & Eric Lindqvist från Bolt

Här hjälper vi dig med varumärkesplattform och framtagning av kommunikationskoncept för ditt varumärke.

11:00 Workshop: Förändringsledning med Matz Magnusson & Svante Westerberg

Vad behöver du förändra för att nå målet för varumärket? Framtagning förändringsplan för ledarskapet.

12:00 Summering

Datum, tid & plats

Datum: 15 oktober 2021
Tid: 8:00-12:00
Plats: Träcentrum, Framtidsvägen 1 Nässjö

Kostnad

Gratis för intressenter i Nordic Infracenter
495:-/person för övriga

Anmälan

Anmäl dig genom att mejla till tony@nordicinfracenter.se senast den 7:e oktober. Eftersom vi har ett begränsat antal platser, max 6 företag och 2 personer/företag, är det en bra idé att anmäla er i god tid. Varmt välkommen!

 

← Gå tillbaka