Järnvägsfrukost

Program

07.30-08.00 Frukost

08.00-08.05 (Livesändning börjar via YouTube) Hans-Inge Almgren hälsar er välkomna och presenterar dagens program och visar oss en statusuppdatering från Framtidens Järnväg, vilka samarbetsprojekt är på gång och vilka är avslutade.

08.05-08.20 Michael Carlsson från Solberga station AB berättar övergripande varför ett kompetensregister inom järnvägsbranschen är nödvändigt och följderna om man inte har ordning på personalens kompetenser och behörigheter. (5 min till frågor)

08.20-08.45 John Larsson från Tydal Systems berättar om prototypen ”Merit” som ska kunna påvisa en effektivisering och säkerhetshöjande process i hanteringen av personalens kompetens och behörigheter. (5 min till frågor)

08.45-09.10 Charlie Drab Tågchef från Jönköpings Länstrafik berättar om dom stora satsningarna som görs i Nässjö stad med nya tågdepån och nya Krösatågen. (5 min till frågor)

09.10 Avslut

Datum: 21 maj
Tid: 07.30-09.10
Kostnad: Kostnadsfritt (frukost ingår för personer som närvar på plats)
Plats: Hotell Högland, Esplanaden 4, Nässjö

Hotell Högland följer naturligtvis våra myndigheters rekommendationer och regler med anledning av coronaviruset. Läs mer här >>

 

Anmälan

Vill du delta på plats? Anmäl dig genom att fylla i nedan formulär. OBS! Först till kvarn gäller då vi har ett begränsat antal platser. Se vilka som är anmälda till frukosten på plats >>

Järnvägsfrukosten är nu fullbokad, välkommen att följa den via YouTube

← Gå tillbaka