Nässjöakademin erbjuder kurser och kompetensutveckling inom järnväg och infrastruktur med säkerhet i fokus

Kompetensutveckling Handledarutbildning ERTMS/ETCS

På Nässjöakademin har du möjlighet att utbilda och fortbilda ditt företag inom järnvägsrelaterade områden. Skolan har bl.a. Handledarutbildning – handlar om att förstå sig själv och andra, att hantera och förstå olika strukturer på arbetsplatsen samt bli rustad och stärkt inför handledarrollens uppdrag. Utbildningen Säkrare förare – för dig inom järnvägsbranschen som vill veta mer om hur du kan medverka till en säkrare arbetsmiljö. ERTMS/ETCS – en utbildning som förbereder dig att köra fordon med ETCS-utrustning och fordon på ETCS-bana.

Här nedan finns direktlänkar och mer information från Nässjöakademins kurser.

>> Handledarutbildning

>> Säkrare förare

>> ERTMS/ETCS

Tågsimulator

Vi använder oss av simulator i många av våra utbildningar och kurser. De pedagogiska fördelarna med simulatorträning är många och den simulatorbaserade utbildningen innebär att teori varvas med simulatorträning då vi praktiskt övar på situationer som kan uppstå för en lokförare.

Skräddarsydda utbildningar

Saknar du en kurs eller tänker att det här skulle vi behöva veta mer om? Givetvis kan vi även skräddarsy utbildningar och seminarier med innehåll som anpassas utifrån ditt företags speciella behov och önskemål. Kontakta oss för mer information!

Kontakta: Thomas Gustafsson
Tel: 0380-51 72 59
E-post: thomas.gustafsson@nassjo.se

← Gå tillbaka