Intressentskap

Nordic Infracenter är den samlande kraften i en snabbrörlig bransch där förutsättningarna hela tiden förändras. Vi driver järnvägens framtidsfrågor och identifierar branschens unika förändrings- och utbildningsbehov. Som intressent hos oss bidrar du till branschens utveckling och blir en viktig del av vårt nätverk och branschgemenskap.

Tillsammans får vi saker att hända!

Vad ingår som intressent?

Som intressent finns det två olika nivåer att välja på: Bas eller Premium. Oavsett vilken nivå du väljer blir du en viktig del av vår gemenskap och är med och bidrar till utvecklingen av branschen. 

Som en bonus får ditt företag även tillgång till:

  • Rådgivning  
  • Erbjudanden 
  • Synlighet

Rådgivning

För att din verksamhet ska utvecklas långsiktigt och hållbart finns vi till hands för att hjälpa dig. Vi erbjuder affärsutvecklingssamtal och personliga företagsbesök, där vi får träffa dig som intressent och bygga en långsiktig relation. Vi introducerar dig till olika nätverksforum och hjälper dig att utöka ditt kontaktnät.

Erbjudanden

Du får tillgång till en rad konsulttjänster till förmånliga priser. Dessutom får du möjlighet att vara involverad i framtida utvecklingsprojekt och delta på våra egna event med exklusiva rabatter.

Synlighet

På vår webbplats får du möjlighet att synas med din logotype och kontaktinformation. Som Premium-intressent visar vi även upp din logotype vid event som vi arrangerar.

Intressentavgift

Som intressent hos oss betalar du en årsavgift som baseras på din omsättning, och hur mycket du vill stödja vår verksamhet samt graden av hur tätt samarbete du önskar. Eftersom anledningarna till att bli intressent kan variera, tar vi tillsammans fram ett unikt avtal som passar just dina behov.

Kontakta oss om du har några frågor eller är intresserad av att bli intressent. Vi ser fram emot ditt samtal!

Vill du veta mer om vårt intressentskap?