Om oss

Hej!
Tack för ditt intresse för Nordic Infracenter. Här kommer lite mer information om oss.

Nordic Infracenter startades upp som ett projekt 2016-05-01. Projektet bedrevs fram till 2019-04-30. Därefter blev vi bifirma till Nässjö Näringsliv där vi fortsätter det arbete som grundlades i projektet.

Finansiärerna till detta arbete finner man i både den privata och den offentliga sektorn. Syfte och mål för Nordic Infracenter är att vara en aktör i utveckling och stöttning av den nationella järnvägssektorn, med huvudinriktning på små och medelstora järnvägsrelaterade företag. Allt från ingenjörsföretag till utbildningsaktörer, entreprenadföretag, verkstäder, produkt och tjänsteleverantörer samt bemanningsföretag finns i vår målgrupp.

Gensvaret från marknaden är väldigt positivt och vi har relationer med flera av de största intresseorganisationerna inom järnvägsbranschen och har utvecklat samarbete med forskningsorganisationer, högskolor, fackliga organisationer och specialister inom många områden som rör järnvägsfrågor. Detta innebär att Nordic Infracenter har goda möjligheter att vara en aktör med möjligheter att hjälpa Ditt företag med coaching, affärsutveckling, nätverksbyggande, utbildningar etc.

En stor av vår tid ägnas åt besök på företagen, samtal med politiker, bygga relationer med företag och utbildningsaktörer samt att fånga upp problem och lösningar inom järnvägssektorn.

Nordic Infracenter bedriver även projektet Framtidens Järnväg där syftet är att stärka samverkan mellan akademi och näringsliv. Detta görs i syfte att öka konkurrenskraften och tillväxten inom järnvägsbranschens företag.

Vi hoppas att även Du känner att det skulle vara intressant och givande att bli en del av Nordic Infracenter och bidra till järnvägsbranschens utveckling. Läs mer här >>
Kontakta oss för mer information.

Vi Hörs!

Vänliga hälsningar från Hans-Inge och Tony.

Denna siten www.nordicinfracenter.se har utgivningsbevis utfärdat av Myndigheten för press, radio och tv.

Ansvarig utgivare är Hans-Inge Almgren.